Aktuelt

Folkehelsensttutet har skrevet en artikkel om barn og sykdom. Når er det behov for å være hjemme for å hindre smitte, og når kan man komme i barnehagen.

Helene Iren Bie Knudegaard

Her følger planen for september. Fint om dere kan ta med en tynn parkdress, da det nå er litt kaldt og fuktig på formiddagen. Månedsbrev september 2017i september17

Gro Gustavsen

Vi markerer barnas bursdager med bursdagssamling. Her er bilder fra månetoppen sin samling

Helene Iren Bie Knudegaard

Her kommer barnehageårets siste månedsplan og månedsbrev. Vi ønsker alle en god sommerferie og gleder oss til å ses etter sommeren igjen. Månedsbrev juni 17 juni 17

Gro Gustavsen

Vi har fått besøk av russen. De kom med russebil, høy musikk, russekort og is.

Helene Iren Bie Knudegaard

Alle barnehager har et ansvar for å forebygge, avdekke og forhindre ekskludering, krenkende atferd og mobbing i barnehagene.

Helene Iren Bie Knudegaard

Hei kjære foreldre. Minner om dugnad i Nyli barnehage 27.april klokka 16.30-19.00. Det vil bli hengt opp oversikt over arbeidsoppgaver like over påske. Skriv dere på listen og vel møtt til noen timer med god dugnadsånd. DUGNAD- våren 2017

Kirsten Løschbrandt

Virksomhetsplanen for Nyli barnehage gir retningslinjer for det pedagogiske arbeidet i barnehagen og den har en overordnet karakter i forhold til årsplanen. Virksomhetsplan 2016-2017

Kirsten Løschbrandt

Vi er nå allerede kommet til februar, og det går mot lysere tider. Her følger månedsplanen og brevet for februar: februar17 Månedsbrev februar2

Gro Gustavsen

Tradisjonen tro så hadde Nyli barnehage juletrefest på Menighetshuset. Det var stort oppmøte med barn, søsken, foreldre og besteforeldre. Takk til alle som kom.

Kirsten Løschbrandt

Personalet vil minne dere på at barnehagen er stengt 2.januar 2017, for vi har planleggingsdag. Husk juletrefesten 3.januar 2017 klokken 17.00. Vedlagt er invitasjonen juletrefest-nyli-barnehage. God jul til små og store venner av Nyli barnehage.

Kirsten Løschbrandt

Dette har vært en flott uke med mange flotte opplevelser. Med boller og hvitkledde barn på rekke og rad , feiret vi Luciadagen på ekte tradisjons vis. I år hadde vi tre flotte Lucia jenter fra Luregruppa- Thea, Alida og Selma

Kirsten Løschbrandt

I dag har det vært fest i Nyli barnehage med samling og mat fra ulike land. Helene og Tove hadde en flott fellessamling der barna ble kjent med Barnas rettigheter. Vi velger å legge vekt på hva FN s barnekonvensjon sier om barns rettigheter.

Kirsten Løschbrandt

Generelt sett så er det barnets allmenntilstand som avgjør om barnet skal være hjemme eller ikke. Barnet bør være friskt nok til å kunne delta i barnehagens aktiviteter. Barnet skal også være feberfritt.

Helene Iren Bie Knudegaard

Her følger månedsplanen og brevet for oktober. Nå er høsten her, så sjekk hyllene for tøy. Det kan være lurt å ha litt varmere klær fremover. Små votter og tynne luer. Minner om planleggingsdagen den 7. november.manedsbrev-oktober2-2016 oktober16

Gro Gustavsen

Nyli barnehage har utarbeidet noen tips om hva barnet ditt trenger i barnehagen, og hva barnet kan ha på seg av klær til ulike årstider og værtyper

Kirsten Løschbrandt

Så spennende! Hvor skal vi dra?  Sekkene med drikke og niste på ryggen og nesa vendt mot byen. Skal vi ta fly, tog eller maxi taxi ?                                  .

Kirsten Løschbrandt

Bra mat i barnehagen. I år vil Nyli barnehage har sterkere fokus på mat og måltider i barnehagen. Maten i barnehagen, enten den er medbrakt eller er tilberedt i barnehagen, er derfor av stor betydning for barns utvikling og helse.

Kirsten Løschbrandt

«De sa aldri det skulle bli lett – men de lovte at det skulle være verdt det.»

Helene Iren Bie Knudegaard

Velkommen til et nytt barnehageår. Vi gleder oss til å bli kjent med nye barn, og å treffe de som allerede har gått her en stund.august16

Gro Gustavsen

Kjære barn og foreldre i Nyli barnehage. Personalet vil ønske dere alle en riktig god sommer og en deilig sommerferie med mye is og moro.

Kirsten Løschbrandt

Vi vil minne om at barnehagen er stengt på torsdag og fredag for personalet skal på kurs. Vi har leid  inn kursholder fra Forskerfabrikken som skal kurse oss i «Små forskere som ser, tenker og snakker matte og naturfag-vår og sommer.» Dette er et praktisk kurs og de ansatte får prøve de ulike forsøkene. Vi…

Kirsten Løschbrandt

I dag har biskop Stein Reinertsen vært på besøk i barnehagen. Det var et spennende besøk. Ungene lurte på om biskopen var et ordentlig menneske og om ungene hans lå i kofferten han hadde med.

Kirsten Løschbrandt

Månedsbrev og månedsplan ligger under her. Husk å skrive dere på lappen på oppslagstavla, dersom dere skal være med å gå i tog på 17. mai. Sangene vi skal synge er delt ut i dag.

Helene Iren Bie Knudegaard

Bispevisitas er en biskops besøk i bispedømmets menigheter. I løpet av en bispevisitas deltar biskopen og besøker skoler og barnehager. Da er Nyli barnehage blitt valgt ut som den barnehagen biskopen besøker. Han skal på omvisning. Vi skal synge og biskopen vil ha en samling med barna. Kanskje vi får se den flotte kappa til biskopen?

Kirsten Løschbrandt

Her er månedsbrev og månedsplan for Månetoppen i mai. Vi ønsker alle en fin feiring den 17. Nyli barnehage skal gå i tog på 17.mai. Det vil bli hengt opp liste i gangen for å skrive seg på. Vi håper på stort tog fra Nyli barnehage. Nyli barnehage hei hei, ingen barnehage er som deg….

Gro Gustavsen

  Vårens dugnad nærmer seg og vi forventer et stort antall foreldre med god dugnadsånd. Det er mye arbeid som skal gjøres, men vi setter av noe tid til det sosiale. Vi bestiller pizza fra Pizzabakeren så dere må skrive dere på lista i gangen.

Kirsten Løschbrandt

Det er onsdag og turdag står på planen for hele solstrålen. Denne gangen reiser vi til Bjørnebo. Luregruppa pakker sekken å går inn til Bjørnebo. Krokodiller og apekatter blir henta av maxi-taxien. Vi er så mange at vi må ha to stykker. Det er mye latter og spenning når maxi-taxien kjører av gårde. På veien ser…

Helene Iren Bie Knudegaard

Krokodillene var med på en konkurranse og de vant et pizzamåltid med drikke på Egon.

Kirsten Løschbrandt

Vi har hatt en fin tid i Nyli barnehage før påske. Vi har laget masse fin påskepynt som barna har fått med seg hjem. Det ligger mye arbeid bak barnas arbeid og de har malt, pyntet og er stolte av det de har laget.

Kirsten Løschbrandt

Da er dato for bestemt for tur til Dyreparken og det blir 15.juni . Vi reiser hele barnehagen og Luregruppa blir igjen for å overnatte i Kardemommeby til den 16.juni. Luregruppa må hentes i barnehagen klokken 12.00 den 16.juni. Marihønene inne på Månetoppen blir igjen og koser seg i barnehagen.

Kirsten Løschbrandt

Samarbeidsutvalget har hatt møte i dag og har bestemt at sommerfesten til Nyli barnehage blir 8.juni. Sett av datoen allerede. Foreldrene til Luregruppa er ansvarlige for gjennomføring av denne festen.

Kirsten Løschbrandt

Nyli barnehage har sommerstengt i uke 27- 28- 29 og uke 30. Vi åpner igjen 1.august.

Kirsten Løschbrandt

Barbu menighet fastsetter disse vedtekter for Nyli barnehage i medhold av barnehageloven av 01.01.06 Jfr. også forskriftene til denne. Vedtektene gir generelle bestemmelser om driften av barnehagen.

Kirsten Løschbrandt

Invitasjon til barnehagedagen 2016 Tirsdag 1.mars klokken 17.00-18.30 Sted: Nyli barnehage

Kirsten Løschbrandt

Torsdag tok apekattene sekken på ryggen og spaserte inn mot ribbervann. I sekken pakket vi sitteunderlag og vannflaske.

Helene Iren Bie Knudegaard

På fredager bruker Solstrålen menighetshuset for å ha Socatots(gymlek). Her har apekattene hinderløype.

Helene Iren Bie Knudegaard

Velkommen til Nyli Barnehage. Barnehagen er eiet ev Barbu Menighet og barnehagen er nærmeste nabo med Menighetshuset.

NBAdmin