Solstrålen

IMG_0098-001

HVERDAGEN PÅ SOLSTRÅLEN

På Solstrålen går det 33 barn i alderen 3-6 år. Personalet består av 3 pedagoger og 3 barnehagemedarbeider. Vi har ukesplaner med tid til spontanitet. Alle barn skal bli sett og utvikle seg som enkelt individer . Humor er viktig og Solstrålen skal være en oase i hverdagen. Apekatter – 3 åringene, Krokodiller -4 åringene, Luregruppa- førskolebarna blir delt i smågrupper hver dag med faste voksne på gruppene. Dette for å skape trygghet og forutsigbarhet. Vi bruker nærområdet flittig med lysløypa som nærmeste nabo. Gruppene er på turdag en dag i uka. Menighetshuset bruker vi på fredagene til gymlek.

Høsten 2015 oppgraderte vi uteområdet vårt ytterligere og vi har fått oss lavvo i heia. Dette er til glede for små og store.

PERSONALET:IMG_0040-001

Kirsten – Styrer/pedagogisk leder