FN feiring i Nyli barnehage 24.oktober.

I dag har det vært fest i Nyli barnehage med samling og mat fra ulike land. Helene og Tove hadde en flott fellessamling der barna ble kjent med Barnas rettigheter. Vi velger å legge vekt på hva FN s barnekonvensjon sier om barns rettigheter.

Barnekonvensjonen har mange punkter som alle starter med : Alle barn har rett til….. Det er viktig at barna vet at alle ikke har det like bra som meg. Barna limer rettighetene opp på verdenskartet. Takk til alle som bidro med mat og effekter fra ulike land. Noen smaker var ukjente, men flesteparten torde å smake på det meste. Det så ut til at det var noe for enhver smak. Kaka til Valeriya fra Bulgaria gikk ned på høykant.

Etter samlingen inne var det tid for uteaktiviteter. Regnet hadde sluttet så vi hadde noen supre timer ute. Lunsj i dag var noe så norsk som pølse i brød. Jammi.