Julehilsen fra personalet i Nyli barnehage.

Desember har vært en flott og innholdsrik måned med mange gode tradisjoner. Vi fikk inn mange flotte gaver til vår omvendte julekalender. Barna tok med seg ferdige innpakkede gaver hjemmefra, og Berit var i barnehagen og mottok dem. De skal med hjelpesending til Russland. Ikke alle barn har det like bra som meg selv, og det vet barna i Nyli barnehage.

Vi var aktivt representert i barnehagegudstjenesten i Barbu kirke. Vi gikk i prosesjon inn i kirka, og Luregruppa med noen Krokodiller dramatiserte juleevangeliet. Nyli barnehage sang i kor med Christiane som solist. Det var en flott og stemningsfull førjulstime.

Tradisjonen tro så hadde vi Lucia fest på menighetshuset med foreldre, besteforeldre og søsken. Vi gikk i Luciatog, sang og spiste lussekatter.

Nissefesten er noe vi gleder oss til med nissegrøt og nissestreker. Vi hadde gang rundt juletreet og ungene sang av full røst. Så går vi rundt en einerbærbusk..

Ha en flott og fredelig jul og alt det beste for 2018. Le og lek masse med alle de dere er glad i. Husk også de som er alene.

Julehilsen fra personalet i Nyli barnehage