Karneval og fastelavensfest.

Karneval og fastelavensfest i Nyli barnehage er noe  vi gleder oss til i mange uker. Barnehagen er pyntet til fest med girlander, katter og masker laget av barna. Sitat fra barnemunn: «e gleder meg sånn at e tror e skal døgne.»

Vi hadde samling med sang der alle barna ble sunget for og de viste seg frem for alle de andre karnevalspyntete vennene sine. Limbo er alltid gøy med fengende dansemusikk.

Vi var så heldige at det snødde så vi hadde en fin leketime ute med aking og snømannlaging før festen fortsatte inne igjen med…

Vi spiste boller og Apekatter, Krokodiller og Luregruppa hadde hver sin Pinjata. «Slå, slå katta ut av sekken nå.» Flott med besøk av barnehagelærer studenter, for de hadde med ansiktsmaling. God helg til alle venner av Nyli barnehage.