Luciafest og besøk på Solhaug. Kirkebesøk.

Dette har vært en flott uke med mange flotte opplevelser. Med boller og hvitkledde barn på rekke og rad , feiret vi Luciadagen på ekte tradisjons vis. I år hadde vi tre flotte Lucia jenter fra Luregruppa- Thea, Alida og Selma

Luregruppa og Krokodillene var invitert til å synge for de eldre på Solhaug på formiddagen. Det var med fire flotte barn fra Månetoppen også. Vi gikk i alle etasjene og sang Lucia sanger og julesanger. Dette gledet mange gamle hjerter på Solhaug.

img_1319img_1320img_1318img_1334

Etter å ha spist maaange lussekatter tok vi maxi taxi tilbake til barnehagen.

Vi fyrte opp grillen i lavvoen og kokte oss kakao og grillet pop corn. Det smakte og vi hadde en super utedag.

Tradisjonen tro så dramatiserte Luregruppa med to gjeste skuespillere juleevangeliet i Barbu kirke på onsdag. Vi øvde først og var veldig spente når kirka ble nesten full med barn og voksne fra andre barnehager og foreldre og besteforeldre. Alt gikk så flott og det var gøy. Alle barna fra Nyli barnehage sang i koret.

God jul ønskes til alle venner av Nyli barnehage. Vi gleder oss til fredag, for da skal vi ha nissefest.

img_1355img_1366img_1368img_1370