Luregruppa på tur til hemmelig sted.

Så spennende! Hvor skal vi dra?  Sekkene med drikke og niste på ryggen og nesa vendt mot byen. Skal vi ta fly, tog eller maxi taxi ?

.

IMG_0348

Først en stopp innom Barbu kirkegård. Vi gikk rolig omkring og snakket lavt til hverandre. Fint å se alle steinene med gullskrift. Thea viste oss hvor hennes olderfar lå begravd.

IMG_0352

Videre gikk vi ned Hulveien og rett bort til Vitensenteret. Barnehagen kjøpte årskort, så nå kan vi bruke Vitensenteret så mye vi ønsker.

IMG_0359

Av med sekk og sko. Vi så rundt i det første rommet og «snuste». Kjempespennende!

IMG_0368

Veie- måle- løfte og snu. Se hjerteslagene…

IMG_0369

Etter ca 1 time gikk turen til Kanalplassen. Nistepakke – boller og drikke. Herlig! Alt gikk ned på høykant. Vi møtte bror til Kirsten og pratet litt med han.

IMG_0372

Vi var på lekeplassen på torvet. Det er såååå gøy å være sammen i Luregruppa.  Hva blir det neste i Luregruppa tro? Mange spørsmål som vi lurer på.

IMG_0373

På vei tilbake til barnehagen etter en flott og begivenhetsrik dag.

Hilsen Ann Britt og Kirsten