Om oss

IMG_0218-001Nyli barnehage er en privat barnehage som ligger på Nyli i Arendal øst.

Nyli barnehage har plass til 44 barn, og har en flott og stabil personalgruppe.

Vi har vært i drift siden 1974. Vi holder til i Moltemyr oppvekstområde med flotte turområder i nærområdet. Barnehagen har blitt vesentlig oppgradert i de senere åra. Vi har et flott uteområdet med lavvo og egen sykkelbane. Om vinteren har vi en lang akebakke som innbyr til masse moro og lek.

Vår visjon er at Nyli barnehage skal være en oase i hverdagen for barn, foreldre og personalet

Åpningstider : 7.15-16.30.

Sommerstengt i uke 28-29-30 og 31.

våren 2015 604Vi har et flott uteområde som innbyr til lek og moro med Lysløypa i nærområdet. I løpet av året så er det naturlig å dra inn årstidene som en del av vårt pedagogiske arbeid. Gjennomgående hele året er vi jakt etter de gode opplevelsene i naturen.

Vi ønsker å fremstå som en helsefremmende barnehage som fremmer trivsel og sunt kosthold. Barna lærer å smøre maten selv, sende til hverandre og vise høflighet rundt bordet. Ukas stjerne er med som ordensvakt og hjelper til med å dekke bordet og sende inn.

Alle barna blir ukas stjerne gjennom et barnehageår. Da er dette barnet i ekstra fokus og de andre barna skal si fine ting om ukas stjerne.

I samarbeid med Trygg trafikk har vi laget en en flott sykkelløype som barna bruker ivrig. Det er lov å ha med seg sykkel og hjelm hver dag. Trafikksikkerhet er viktig å lære seg i tidlig alder.

Lesmai2014 039 mer om barn og trafikksikkerhet