Påske i Nyli barnehage.

Vi har hatt en fin tid i Nyli barnehage før påske. Vi har laget masse fin påskepynt som barna har fått med seg hjem. Det ligger mye arbeid bak barnas arbeid og de har malt, pyntet og er stolte av det dIMG_1738e har laget.

Vi synger påskesanger og Ann Britt hadde flotte påskesamlinger for Solstrålen. Påskens budskap blir delt opp i tre samlinger. Rammeplanens målformulering sier at barnehagen skal gi barna kunnskap om bakgrunn for opplevelser gleden ved de kristne høytidene. Barna får fortalt hvorfor vi feirer påske ved å formidle de bibelske hendelser som bakgrunn for vår påskehøytid. Månetoppen har eget opplegg med sanger og enkel fortelling om påskens budskap.

Tradisjonen tro inviterte barnehagen til påskefrokost på Menighetshuset.Det var stort fremmøte og flott sang av barna. Sokneprest Rannveig var på besøk og vi hadde påskevandring i uteområdet. Vi vandret fra skjærtorsdag til 1.påskedag. Takk til Rannveig. God påskeferie til barn og foreldre ønskes fra personalet i Nyli barnehage.

IMG_1710IMG_0395IMG_1720