Presentasjon av Hege Tresnes-Sjaavaag

Da har tiden kommet for at jeg skal lage en liten presentasjon av meg selv, slik at dere får muligheten til å bli litt bedre kjent med hvem den nye pedagogen på Månetoppen er.

Hege Tresnes-Sjaavaag er nyutdannet barnehagelærer fra våren 2018. Har hatt fordypningsfag i forming og verdsetter høyt de estetiske fagene i barnehagehverdagen. Synes det er spennende og se hvordan vi klarer å tilrettelegge aktiviteter «beregnet» på de eldste ned til de yngste.

På fritiden driver jeg en god del med musikk og sang, gjennom piano, teamsang og kor. Er også frivillig voksen i barn- og ungdomsarbeid i menighet, noe jeg har vært de siste 15 årene og verdsetter høyt at jeg får holde på med.

Fra tidligere har jeg administrativ og økonomisk bakgrunn. Har jobbet med lønn og administrasjon i ulike bedrifter på Vestlandet. I Stavanger fikk jeg jobb på kontor 60/40 i en barnehage, dette rettet blikket mitt mot æren av å få arbeide med barn. Da jeg senere fikk muligheten til å studere på ny, så var valget mitt lett.

Siste praksisperiode på barnehagelærer ble praktisert i Nyli barnehage, hvor jeg videre var så heldig og fikk muligheten til at dette ble min nye arbeidsplass.

Egenskapene mine er: humørfylt, positiv og (prøver å) se alle menneskene som befinner seg rundt meg.

Tusen takk for at hverdagen min får lov til å bestå av å ta vare på deres verdifulle barn.

Glede finner du i
hverdagens små