Heltene våre 🙋‍♂️🙋‍♀️

Hverdagsheltene våre

Jeg jobber i barnehage👫👫

Jeg ser helter hver dag. Disse heltene har ikke alltid på seg kappe, i allefall ikke hver dag. De er små og de gjør dagene våre om til superdager. De sprer glede hvorhenn de går.😁

De skaper situasjoner hvor vi alle virkelig lever, de lar oss alle lære av hvordan ting EGENTLIG burde være uavhengig av ytre støy og fordommer, de leker uten noen form for ytre påvirkning, de er ærlige selv om det å høre sannheten ikke nødvendigvis er koselig å høre fra mottakeren.

Vi som jobber i barnehage, vi ser på barna og prøver å bli like ærlige som de vi jobber for. Det finnes helter i denne verden! Det er alle de små barna som tar på seg kapper og de som ikke gjør det og bare later som.

Disse superheltene er nå hjemme. Vi barnehagefolk er bare heldige nok til å være nær dem hver dag. Ta vare på disse heltene våre frem til de kan komme tilbake til oss. Vi er takknemlig for lånet vi har av dem og vi savner dem👫👫❤️