Hvilken barnehage skal vi velge?

Hvilken barnehage skal vi velge? Hvorfor skal vi velge akkurat den barnehagen? Det er det store spørsmålet for mange akkurat nå.

I Nyli barnehage er vi opptatt av at hvert enkelt barn skal føle seg trygg og sees for den de er, vi undrer oss sammen og er en barnehage i utvikling. Barnehagen er delt i 2 avdelinger, en storbarnsavdeling som heter Solstrålen og en småbarnsavdeling som heter Månetoppen. Begge avdelingene er gode på å skape trygge og tydelige rammer, slik at barna vet hva de skal forholde seg til i hverdagen. Både månetoppen og solstrålen har pedagogiske mål for dagen som omhandler de 7 fagområdene, noen fagområder går i hverandre og noen blir tydeligere alene. Vi bruker nærområdet og gjør oss kjent med hva det har å by på, vitensenteret, biblioteket, trolleskogen, menighetshuset og vi tar buss hvis vi ønsker å undre oss over noe som er lengre vekk. Lek er en viktig del av utviklingen, den gir vi mye plass både ute og inne.

Håper valget deres faller på Nyli barnehage, slik at vi kan bli kjent med dere som familie og være med å skape trygge rammer for deres barn.